Бохо шик декор; пополнете го вашиот простор со светлина!

бохо деко шик осветлување ventanas mobiliario дневна соба

Бохо шик декор; пополнете го вашиот простор со светлина!

Бохо деко шик мебел за фотелја од стакло

Уживате во сончевата светлина без да излезете од дома? На прв поглед звучи лудо, но тоа е апсолутно возможно. Предлогот е возбудлив и ризичен: бохо деко шик. Идеален стил е да ги оживеете нашите спални соби, со големи стаклени прозорци каде што можете да го впиете сонцето. На пример, за тераса опкружена со стакло, нема ништо порелаксирачко од боемскиот стил. Најважно е изобилството на светлина и особено сончевата светлина, така што големите прозорци како што веќе рековме се задолжителни, дури и покривот може да биде проѕирен или панорамски ѕидови.

Бохо шик декор и големи прозорци

бохо деко шик осветлување текстилни стаклени прозорци

Сега сè што треба да направиме е да дозволиме да бидеме понесени од магијата на бохо деко шикот и да го трансформираме нашиот простор во нешто уникатно. Што е бохо шик декор без текстил? Текстилите што ги додаваме секогаш треба да бидат во многу впечатливи бои, како што е карактеристично за овој стил. Детал што треба да се земе предвид би биле отпечатоците, главно репрезентативни на други култури како што е арапската. Ефектот што го бараме во нашиот случај е да добиеме или одржуваме максимално сончево осветлување.

Бохо шик декор во дневната соба со обилна светлина

бохо деко шик осветлување прозорци мебел дневна соба

Затоа мора да се обидеме да ги лоцираме завесите, во случај да ги користиме, за да не го блокираат влегувањето на светлината. Доколку покрај одморот бараме да му дадеме поголема динамика на нашиот простор, одговорот го има и употребата на боја во бохо шик декор. Можеме да создадеме средина полна со бои кои се движат од црвена и портокалова во нивните различни нијанси или подискретно со сини или кафени или други попригушени тонови.

Бохо шик декор со мешавина од растенија и дрво

Бохо деко шик џакузи од дрвена хамак

Имајќи добро осветлување, исто така, би било идеално за додавање растенија, може да ги ставите во саксии суспендирани од таванот или контејнери на мебел. Идејата е да се создаде удобност, така што мебелот треба да биде удобен, можеме да направиме микс од различни типови и стилови, по можност стари, дури и големи перничиња на подот за легнување. Сонце, релаксација и живи бои во средина полна со емоции, поканата е веќе направена. Дали се осмелуваш?

Обилна употреба на растенија и сончева светлина

Бохо деко шик градинарски растенија од дрво

Перници во светли тонови во контраст со растенијата

бохо ползавци перничиња перничиња за софа

Бохо шик декор во спалната соба со доволно осветлување

перничиња мебел дрво бои прозорци

Текстили со светли бои во комбинација со дрво

Идеи за дизајн на бохо двор, лесен жив текстил

Заситеност на зелени тонови во контраст со позадината на градината

Бохо деко перничиња за прозорски столчиња во стил

Големи прозорци и мебел во различни стилови

осветлување бохо маса дрво бои растенија

Употреба на светли бои во текстил и перничиња

Бохо осветлување на дневната соба од дрвени прозорци

Голем влез на светлина во контраст со белата боја

светлина градинарски перничиња boho мебел осветлување

Прозорци на дворниот дизајн на дрвени осветлување

растенија boho осветлување метална светлосна рамка

метални прозорци светлина троседот маса

Не заборавајте да ја споделите статијата на Facebook и Instagram?

Поврзани Мислења

Оставете коментар