Како да поставите домашна канцеларија за далечина

Како да поставите домашна канцеларија за далечина

Услугите за анализа се користат на оваа веб-локација, особено Google Analytics за да и помогне на веб-локацијата да ја анализира употребата што ја користат корисниците на веб-локацијата и да ја подобри нејзината употребливост, но тие на никаков начин не се поврзани со какви било податоци што го идентификуваат корисникот.

Овие колачиња се користат за собирање анонимни информации, како што се бројот на посетители на страницата, временскиот период на користење, јазикот, најчесто користените делови или најпосетуваните страници, меѓу другото.

Google Analytics е услуга за веб-аналитика обезбедена од Google, Inc.

Оставањето на ова колаче активно ни овозможува да ја подобриме нашата веб-страница.

Ве молиме прво овозможете ги строго неопходните колачиња за да можеме да ги зачуваме вашите преференци!

Не заборавајте да ја споделите статијата на Facebook и Instagram?

Поврзани Мислења

Оставете коментар