Како да направите централен морнар

by Хана Карла Барлоу

Како да направите централен морнар

Le централни парчиња со наутичка тема Тие можат да се користат за различни видови настани, како што се свадби на плажа, детски родендени, туш за бебиња итн. Подолу можеме да видиме различни идеи и совети за правење Морнарски централен дел.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Ќе најдете во оваа статија

Како да направите свадбен центар

Со летната сезона започнуваат прошетките, покрај море или во планина, а потоа ја користиме можноста да собереме материјали за да создадеме навистина оригинални композиции во случај да сакаме да украсиме морнарска свадба.

Мов и лишаи, морски ѕвезди, суви гранки, раковини, камчиња или чакал, ананас, мали школки, сè се користи за да се комбинира со уметноста и да се создадат спектакуларни претстави. морнарски центри.


Правењето композиции со елементи собрани од морето е едноставно, забавно и не бара големи почетни инвестиции. Еден квалитетен пар ножици и остар нож се сè што ви треба за да започнете да правите еден од овие морнарски централни парчиња. Некои потпорни синтетички сунѓер или, за поголема цврстина, жичана мрежа, исто така, може да се користат за да се формира потпорна структура.


Исто така, потребен ви е лепак за да нанесете морски школки или пена на синтетичкиот сунѓер или металните држачи, да ги маскирате и да вметнете предмети како што се школки од ракови, морски ѕвезди, навртки, јажиња и ками, други додатоци.

Оставете простор за имагинација, овој пат природата ни обезбедува рециклирани материјали и ви овозможува да направите прекрасни центри за едрилици за морнари, како што можеме да видиме на следните слики.

Како да направите морнарски центар за деца

Морската тема можете да ја искористите и за украсување на роденденот на децата. Оставаме неколку примери за ваков вид декорација за различни детски настани како родендени, причести, крштевки, бебиња итн.

морнар центар со свеќи

Морнарските централни парчиња со свеќи се идеални за забави, особено за свадби. Очигледно, ќе користиме елементи како песок, камења, школки од ракови и свеќи кои го обезбедуваат овој романтичен светлосен ефект.

Галерија со слики на Централниот морнар

Оставаме неколку идеи за морнарски центри да размислиме при изборот да ги направиме со свои раце со морски елементи.

како да направите наутички центар со балони

Морнарските централи може да се збогатат со балони, што ќе му даде многу празничен изглед, особено ако морнарски центри Ќе бидат за детски родендени.

Како да направите централно парче со рециклирани шишиња или шишиња

Гледаме неколку примери на централни морнари направени со рециклирани шишиња и шишиња. Само соберете ги теглите и шишињата, измијте ги и исушете ги. Потоа побарајте разни материјали поврзани со морето, како што се школки од ракови, јажиња, ѕвезди итн. Лепак и желни за работа!

Како да направите централен морнар со конзерви

Лимени конзерви може да се користат и за правење забавни централни елементи за морнарите, како што се овие:

74

Не заборавајте да ја споделите статијата на Facebook и Instagram?

Поврзани Мислења

Оставете коментар